NotÝcies

Alpens se suma a la Setmana Europea de prevenciˇ de residus

20 de novembre del 2012

 

L’objectiu és poder reduir els residus que generem i també es vol explicar com millorar la separació de residus a casa per tal de portar-los a cada contenidor.

Del 17 al 25 de novembre tindrà lloc la setmana europea de la prevenció de residus en la qual el nostre municipi hi participa per primer cop. És per això que, des de la regidoria de Medi Ambient i en col•laboració amb les diferents entitats participants (l’escola i l’espai socioeducatiu, el grup de manualitats, informàtica i el grup de cuina) , es realitzaran diverses activitats relacionades amb la millora en la prevenció i gestió dels residus al poble i arreu del país.

En aquest sentit, el divendres dia 23 de novembre, a les 7 de la tarda, tindrà lloc una xerrada sobre compra amb seny, consells per a una compra més econòmica i baixa en residus al centre de noves tecnologies.

Al llarg de la setmana, durant els diferents tallers i cursos que tenen lloc al poble, també es realitzaran activitats dins del marc de la setmana europea de prevenció de residus.

Per últim, el dissabte dia 1 de desembre, a les 7 de la tarda, tindrà lloc l'emissió d'un vídeo sobre l'obsolescència programada, al Centre de Noves Tecnologies. Aquest acte es realitzarà fora de la setmana europea per motius d'agenda.

Esperem que participeu en els diferents actes i que us siguin profitosos. Així com poder millorar la separació de residus a cada llar, ja que, en comparació amb d’altres pobles de la comarca, la ràtio de separació del nostre municipi és molt baixa.

Si teniu qualsevol dubte us podeu dirigir a l’ajuntament per aclariments.

Us convidem a veure aquest vídeo que parla sobre la generació de residus i la necessitat de reduir-los.


Ajuntament d'Alpens
NIF: P0800400D
Plaša Major, 15 08587 Alpens
Tel: 93 857 80 75 . Fax: 93 857 80 32 . E-mail: alpens@diba.cat
Amb la
col·laboració de: