NotÝcies

Els diables han celebrat 30 anys aquesta Festa Major

30 de setembre del 2013

El correfoc de dissabte va ser molt participatiu i infernal.

Ja ha passat la Festa Major i es barreja un sentiment d'eufòria, cansansi i depresió només de pensar que haurem d'esperar un any més per tornar a passar tres dies plens d'activitats, rialles, balls, trobades amb amics i compartir grans moments.

Cada any és especial però aquesta Festa Major ha estat plena de petits grans moments que recordarem segur durant molts anys. De divendres a diumenges hem viscut unes hores frenètiques que es feien evidents a la cara de tothom el diumenge a la tarda. La sala del casino és el punt neuràlgic, dinar del dia dels patrons, Sant Cosme i Sant Damià, balls de nit, versots, concert de la cobla i havaneres. A la plaça espectacle infantil, sardanes i la Dansa Alpensina, a la Fàbrica vella jocs per la mainada i els sopars de les colles geganteres i dels Diables Rocadepena, que enguany, amb la celebració dels 30 anys van omplir cada racó de cada carrer del poble amb foc, fum i guspires. Us felicitem per la gran actuació i per la trajectòria que esperem que sigui per molts anys més!!!

Divendres el passaferes i la trobada de gegants dels pobles del Lluçanès pels carrers del poble posaven, de manera simbòlica, una catifa festiva que hem trepitjat tres dies fins a acabar les forces, l'any vinent, hi tornarem i us esperem a tots!!!

Si voleu podeu veure fotografies i comentaris en diferents blogs i webs de la xarxa:

www.dalpens.com fotos i vídeos

www.el9nou.cat Correfoc, ball de nans i ball de carlins www.el9nou.cat passaferes i gegants

www.osona.com Dansa Alpensina

www.larella.cat Festa Major d'Alpens i Fira l'Hostal

I si teniu Facebook i sou amics d'en Miquel Escobar o en David Miró també han penjat unes quantes fotos.


Ajuntament d'Alpens
NIF: P0800400D
Plaša Major, 15 08587 Alpens
Tel: 93 857 80 75 . Fax: 93 857 80 32 . E-mail: alpens@diba.cat
Amb la
col·laboració de: