NotÝcies

Hem passat un Nadal ple d'activitats

07 de gener del 2013

Durant les festes de Nadal a Alpens hi ha hagut activitats molt variades.

Des del dia 15, que els avis porten el pessebre a la Font, aquest any a la Font Bona, fins al dia 5 amb la Cavalcada de Reis.
L’escola va tancar el trimestre amb una cantada de Nadales el dia 20 i, l’endemà, l’Ajuntament va oferir el brindis solidari, amb recollida de menjar pel Banc d’Aliments.
Durant totes les festes s’ha pogut visitar el pessebre de grans dimensions que enguany era a la Plaça Major, on també s’ha fet la representació de les escenes nadalenques per part del jovent del poble, dirigits per en Filemón Correa.
Per acomiadar l’any es va fer un gran mandala a l’esplanada de la fàbrica vella, que es va elaborar amb vilorda i fulles seques i verdes, deixant un espai al centre per una foguera i resseguint tota la forma geomètrica amb espelmes, que van cremar una bona estona.
Ja entrat el 2013, el dia 3 es va fer un taller de Parkour, que es va organitzar conjuntament amb el Consorci del Lluçanès, en el que hi van participar joves d’Alpens i d’altres pobles veïns, i el dia 4, pels més petit es va fer un taller de fanalets, per anar a rebre els Reis d’Orient, que puntualment, van arribar a Alpens el dissabte 5 a les 7 de la tarda.

 

 


Ajuntament d'Alpens
NIF: P0800400D
Plaša Major, 15 08587 Alpens
Tel: 93 857 80 75 . Fax: 93 857 80 32 . E-mail: alpens@diba.cat
Amb la
col·laboració de: