NotÝcies

LANDART a Alpens

26 d'abril del 2012

El primer dia de la Fira es farà un seminari de Landart

Coincidint amb la Fira del Jovent, els dies 18, 19 i 20 de maig, s'ha organitzat un seminari de Landart entre l'Ajuntament i la Universitat de Girona. 

Al matí del dia 18 de maig es faran diverses ponències d'experts en temes d'art i paisatge a la fàbrica vella, i per la tarda es podrà veure la intervenció de Landart "Les petges de la llana" de la mà de l'artista ripollès i professor a l'escola d'arts i oficis de Vic, Eudald Alabau.

Aprofitant que l'escola d'Alpens està de setmana cultural, Eudald Albau ha proposat una intervenció artística al camp de futbol, tal com es veu a la foto, que està relacionada amb l'obra que es farà durant el seminari del dia 18. Es tracta de fer un dibuix de grans dimensions sobre la gespa del camp de futbol i tapar-lo amb plàstics. Uns dies abans de la fira es destaparà per veure l'efecte que ha tingut el fet que l'herba estigui privada de la llum del sol i així, provocarà un efecte diferent de la resta de l'herba que creix de manera natural.  Es podrà identificar un dibuix d'un simbol al mirar-ho des d'una certa distància.

Podeu veure altres treballs de l'artista al seu flikr

Podeu consultar el programa del seminari de Landart del dia 18 de maig en el document que s'adjunta.

Documents Adjunts:

Ajuntament d'Alpens
NIF: P0800400D
Plaša Major, 15 08587 Alpens
Tel: 93 857 80 75 . Fax: 93 857 80 32 . E-mail: alpens@diba.cat
Amb la
col·laboració de: