NotÝcies

Nou "Estenedor" per comenšar el 2013

15 de gener del 2013

Amb les informacions més destacades.

Avui s'ha repartit a les cases d'Alpens L'Estenedor número 20 en el que s'informe sobre el serveis i activitats més destacades que es porten a terme des de l'ajuntament.

També hi ha un apartat d'informacions breus del 2012 en la que s'expliquen les obres finalitzades i adjudicades aquest any, i altres temes de rellevància destacades durant l'exercici.

La recollida de residus té un apartat d'informació breu per fer notar la necessitat de millorar aquest aspecte, i un document adjunt on s'explica com separar les deixalles a casa i a quins contenidors cal abocar-ho.

L'apartat de pressupost exposa des de l'exercici 2010 fins el 2013 per tal de donar a conèixer el volum pressupostari de cada exercici i veure'n l'evolució, sobretot en la part d'inversions, que està exposat de manera diferenciada.

A la contraportada es pot veure la programació d'inversions per aquesta legislatura. En aquests moments les convocatòries de peticions de finançament estan obertes o pendent de resoldre per part de l'administració general, per tant així que se sàpiga quina part de finançament es rep es podrà fer una planificació més acurada de les inversions per cada any.

Per acomiadar-nos compartim amb tots els veïns una reflexió de M. Gandhi: "La felicitat consisteix en posar d'acord els teus pensaments, el què dius i el que fas".

Desitjem que tothom passi molt bon 2013!!

 

Podeu consultar el document en PDF clicant al document adjunt

Documents Adjunts:

Ajuntament d'Alpens
NIF: P0800400D
Plaša Major, 15 08587 Alpens
Tel: 93 857 80 75 . Fax: 93 857 80 32 . E-mail: alpens@diba.cat
Amb la
col·laboració de: