NotÝcies

Programa d'orientaciˇ laboral a les persones desocupades

27 de novembre del 2012

Acció que realitzem des de l'Ajuntament amb el suport del Consorci del Lluçanès.

El programa té diferents fases, el primer dia es va fer una sessió d'orientació professional a través d'un taller dinàmic i participatiu per tal d'extreure interessos i motivacions personals relacionant-ho amb els diferents perfils professionals.

Les properes sessions seran de caire individuals, a cadascuna de les 10 persones del poble que participen del programa, es farà l'acompanyament per detectar i organitzar les competències personals i així poder fer un coneixement més clar de les habilitats de cadascú.

Abans de finals d'any es farà una sessió per explicar alguens experiències professionals del territori que hagin estat exitoses, ja siguin d'autoocupació o de serveis, i que puguin servir d'exemple per valorar si és una sortida possible pels participants al programa.

Finalment, el programa preveu fer acompanyaments personalitzats per tal de buscar la millor sortida laboral, més ajustada a les possibilitats de cadascú.

És un projecte subvencionat per la Diputació de Barcelona i comú amb els diferents oficines de promoció econòmica d'Osona (Manlleu, Lluçanès, Roda de Ter, Torelló, Vic i Voltraganès).

 


Ajuntament d'Alpens
NIF: P0800400D
Plaša Major, 15 08587 Alpens
Tel: 93 857 80 75 . Fax: 93 857 80 32 . E-mail: alpens@diba.cat
Amb la
col·laboració de: