NotÝcies

Tot a punt per la Fira de Maig

03 de maig del 2014

Dedicada a la Forja i la Trobada Internacional de Forjadors.

La porta i part de la reixa de l'Escola és l'obra col.lectiva que construiran els forjadors aquest any.

Els dies 16, 17 i 18 de Maig Alpens es converteix en el punt de trobada de forjadors d'arreu de Catalunya, d'Espanya i d'altres indrets del món.  Entre tots, dirigits per Enric Pla i un grup de col.laboradors, construiran la porta de l'escola del poble i una part de la reixa.

Tres dies de treballs intensos davant les fornals fent tot d'elements que associem a l'aprenentatge, lletres, números, instruments musicals, elements naturals i artístics, jocs i somnis, tot allò que aprenen pel pas de l'escola.  Els nens i nenes de l'escola han elaborat un conte relacionat amb la forja d'Alpens que representaran el dissabte a la nit.

A l'interior de la Fàbrica Vella hi haurà exposició d'obres de forja dels artistes que venen a la trobada i també hi podreu veure les obres del mestre Miquel Xirau, que ha dirigit el projecte col.lectiu en les tres darreres edicions de la Trobada de forjadors.

I pels que ja vulgeu anar-hi dient la vostra: www.facebook.com/forjaalpens i #forjaalpens a Twitter i instagram. 

Podreu descobrir el patrimoni de forja d'Alpens si us apunteu a la ruta guiada que fem dissabte al matí (per reserves truqueu a l'ajuntament, 938578075) o amb la proposta de Geocatxing que estrenem aquest any. No us la perdeu!!


Ajuntament d'Alpens
NIF: P0800400D
Plaša Major, 15 08587 Alpens
Tel: 93 857 80 75 . Fax: 93 857 80 32 . E-mail: alpens@diba.cat
Amb la
col·laboració de: