NotÝcies

Tres alpensins de l'Institut Bisaura ideen un CamÝ Escolar per Alpens

05 de juny del 2017

Portaran a terme la senyalització de forma temporal.

Els alumnes, Mariona, Gil i Miquel, van presentar a l'ajuntament d'Alpens la idea de crear i senyalitzar un camí escolar al municipi. Ho portaran a terme de manera temporal amb indicacions pels carrers del poble i serà visible des de dimarts 6 de juny i durant dues setmanes, quan acabi el curs escolar.

 

Aquí podeu llegir el seu projecte:

 

Som els alumnes de 1r B d’ESO de la SI Bisaura. Des de cultura, amb la Núria, la nostra tutora, vam realitzar un treball sobre els camins escolars i vam veure com alguns nens i nenes van a l’escola cada dia passant pels camins més perillosos que existeixen. Ens vam dividir en quatre grups segons allà on vivíem; Sant Quirze de Besora, Montesquiu, Alpens i Vidrà. Vam analitzar el poble marcant els punts més perillosos de cadascun, un cop feta aquesta tasca vam crear diferent recorreguts que passessin pel menor nombre de punts conflictius. Vam escriure un correu a cada ajuntament explicant la proposta i demanant per reunir-nos un dia per parlar-ne amb tranquilitat. Cada grup va proposar diferents dissenys per fer les marques dels camins escolars, vam fer una votació per escollir el logotip que marqués el camí.

 

Finalment vam decidir el dibuix d’un llapis on hi posava “camí escolar”, a més a més el llapis també serveix per indicar la direcció que havien de seguir els nens i nenes per arribar a l’escola.Ajuntament d'Alpens
NIF: P0800400D
Plaša Major, 15 08587 Alpens
Tel: 93 857 80 75 . Fax: 93 857 80 32 . E-mail: alpens@diba.cat
Amb la
col·laboració de: