Teatre: KALUMBA _ Escena de tardor

Dissabte, 18 de novembre de 2023 de 19:00 a 21:00

Continuem Escena de tardor. 
A partir d'avui estan a la venda les entrades per  KALUMBA, una obra de proximitat, del dramaturg gironí Frank Bayer a càrrec de La Gàrgola Produccions Teatrals. Una comèdia per acostar-se als drames de maduresa del que havia de ser la generació més ben preparada de la història.

Sinopsi: 
L'Esteve, l'Arlet, la Naia, i en Carles tenen una amistat estreta des del 2003, quan eren dues parelles que van compartir un any d'Erasmus idíl·lic a Copenhaguen. Anys més tard, les relacions sentimentals entre ells es varen trencar mentre seguien camins vitals diversos, un fet que no impedeix que un cop l'any facin un sopar per trobar-se de nou i posar-se el dia. 

Així doncs, quan l'Esteve els truca per veure's urgentment, els altres hi van amb ganes de saber què amaga tanta pressa: una decisió radical que canviarà la vida dels quatre, que es veuran obligats a decidir si volen arriscar-se a començar de nou, o prefereixen seguir amb la rutina d'una vida que no els omple.

Reserva d'entrades i abonaments: Poseu-vos en contacte amb l'Ester de l'ajuntament (dies laborables) tel 93 857 80 75, o amb la Lena (caps de setmana i festius) tel 690 60 98 00.

Moltes gràcies per recolzar la cultura!!

Darrera actualització: 7.11.2023 | 14:13