Salutació de l'equip de Govern

Benvolguts tots i totes!

Renovem imatge i enguany estrenem un nou web municipal, cosa que ens permet més visibilitat de continguts i millorar la comunicació a través de les eines digitals.

En aquest apartat, us fem una pinzellada de l’equip que fem funcionar l’Ajuntament. Som IMPULSEM ALPENS, persones amb dedicació i compromís. Des de la transversalitat del treball en equip i la presència activa de tots nosaltres en diferents àmbits del poble, i alhora des de la discreció que requereix ser a l’Ajuntament, i el treball incansable que significa ser regidor o regidora, o alcaldessa, moltes vegades, dedicant-hi hores del temps personal, que hem fet, i fem, amb molt de gust.  

IMPULSAR ALPENS per nosaltres és tenir una mirada de 360 graus sobre el que passa al poble, en cada àmbit, des del projecte més gran a l’acció més senzilla, però no per això menys important.

Hem compartit ja, en diverses ocasions, els projectes que hem impulsat des que som a l’Ajuntament, per nosaltres ha estat una aposta clara per millorar els serveis a Alpens, però el treball continua i, des de cada àmbit, analitzem les oportunitats de millorar alguns aspectes que entre tots hem posat sobre la taula en diversos moments. L'obertura de la farmaciola, el suport a les entitats, la dinamització cultural, l’atenció a les persones, sobretot les més necessitades, el projecte d’autonomia de la gent gran, el pla d’igualtat, l’espai per joves i adolescents, les obres de millora dels espais públics, etc.

Ens veiem, doncs, a les places i carrers d’Alpens i sempre que calgui atenent les vostres necessitats particulars. Estem al vostre servei.

Visca Alpens!

Darrera actualització: 07.10.2020 | 12:13
Darrera actualització: 07.10.2020 | 12:13