Activitat física des de casa!

Dimecres, 22 d'abril de 2020 a les 00:00

La Gerència de Serveis d’Esports de la Diputació de Barcelona proposa dos recursos interessants per a la ciutadania durant el confinament.

Activitat física per a la gent gran

«Cuida’t la salut a través del moviment»: píndoles d’activitat física per a la gent gran que ofereix la Gerència de Serveis d’Esports, de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona.

La sèrie conté 10 vídeos d’una durada aproximada de 15 minuts que han estat elaborats per l’Ofèlia Gusi que presta els seus serveis a Esport 3, empresa especialitzada en serveis esportius i socioculturals per a la gent gran.

Aquí trobareu els diferents vídeos.

Durant el confinament, no t’aturis

En aquest enllaç trobaràs exercicis d’escalfament, de relaxació, estiraments i d’enfortiment.

La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) impulsa la campanya "Gent activa des de casa!" amb l’objectiu de donar a la ciutadania consells útils per a un confinament actiu i més saludable davant la pandèmia de la COVID-19, que obliga la població del país a quedar-se a casa per evitar el contagi de la malaltia i la saturació dels centres sanitaris. 

A la seva pàgina web podem trobar una sèrie de vídeos donant petits consells, presenten una visió fàcil i clara de quines activitats es poden fer a casa i una forma d’incorporar hàbits saludables.

Darrera actualització: 25.07.2020 | 21:39