Alpens participa massivament a la V

Divendres, 12 de setembre de 2014 a les 00:00

Tant els que van anar a Barcelona com els que es van quedar a Alpens.

A 2/4 d'1 del migdia, una cinquantena de persones pujaven a l'autocar per anar a Barcelona i participar de la Diada, juntament amb la resta de pobles del Lluçanès, al tram 66 de la gegantina V que es va fer a la Gran Via i Diagonal, des de plaça de les Glòries. Molta altra gent del poble baixava a la capital catalana amb cotxe o amb tren.

Dels que es van quedar a Alpens, alguns van improvisar un dinar d'arròs i seguidament, a les 17.14 es van concentrar amb la resta de veïns que van voler al Manelic, fent una V cap a la Plaça Major i cap a la Plaça Agustí Canelles. L'any passat també van fer una Via Catalana al voltant de la Plaça Major.

Al vespre, algunes persones esperaven la resta de veïns que venien amb l'autocar de Barcelona per compartir l'alegria viscuda en aquesta Gran Diada 2014.

El dia abans, a les 7 del vespre, es va convocar una concentració davant l'ajuntament per fer una foto col·lectiva de suport al procés  i l'equip de govern va llegir el manifest de compromís amb la convocatòria del 9N.

Darrera actualització: 16.09.2020 | 09:29