Com donar-me d'alta com a demandant d'ocupació al Servei Públic d'Ocupació de catalunya i altres consultes

Dilluns, 6 d'abril de 2020 a les 00:00

Des del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) volen que tingueu la informació actualitzada de les mesures que han pres per encarar la situació d’emergència causada pel COVID19.

Per aquest motiu, us trametem, adjunta, una infografia sobre com donar-se d’alta com a demandant d’ocupació, on es reflecteix tant la possibilitat de complimentar el formulari dissenyat en línia o l’accés al telèfon gratuït 900 800 046, així com els enllaços a webs on hi consta també aquesta i d’altra informació.

A la pàgina web del SOC podeu trobar informació adreçada a les entitats, a la ciutadania, a les empreses i també un apartat de normativa on s’hi reflecteix tota la normativa aprovada en relació amb l’afectació del COVID-19.

Aquesta informació també s’està difonen a través de les xarxes socials del SOC @ocupaciocat: Twitter, Facebook, Instagram; així com en @treballcat: linkedin

Als següents enllaços podeu trobar informació sobre els ERTO i ERO elaborada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la informació elaborada pel Servicio de Empleo Público Estatal (SEPE).

Iniciatives que estan portant a terme

Darrera actualització: 15.09.2020 | 19:17