Escena de Tardor, una proposta que es consolida

Divendres, 29 d’octubre de 2021

Enguany estem celebrant la segona edició del festival de Teatre de l’Alt Lluçanès "Escena de Tardor", al Teatre El Casino d’Alpens.

"Escena de Tardor" és una aposta valenta pel bon teatre. Amb la ferma intenció d'apropar obres de qualitat als pobles petits, us oferim durant 3 mesos (setembre, octubre i novembre) obres de teatre de referència a Catalunya, la qual cosa fa que  puguem gaudir de la Cultura, les arts escèniques i el teatre en particular, sense haver de fer desplaçaments a les ciutats.

Aquest any hem entrat a formar part del programa “Programa.cat” del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i també de la Xarxa d'Espais Escènics de la Diputació de Barcelona. Participant d’aquests programes entrem a formar part d’una xarxa d’equipaments culturals d’arreu del país, que comparteix recursos, material escènic i suport econòmic per contractar les obres de Teatre; és així que podem oferir-vos obres a un preu més que raonable i a l'abast de tots els públics. Creiem que aquesta és una aposta clara per fomentar la cultura als pobles rurals.

Tot plegat ens ha permès portar aquest any la programació que us estem presentant a la temporada 2021, començant amb "Ovelles", "De mares i filles" i acabant amb "Akelarre". Tres obres d’alt nivell que també es representen a Barcelona i en altres teatres del país.

Després del gran èxit de públic en les dues primeres obres, pensem que la tercera també serà de gran interès. "Akelarre" es representarà el dissabte 13 de novembre a les 7 de la tarda. Una història que ens retornarà al cabaret més genuí, on es barregen ingredients com humor, reivindicació, denúncia social i llibertat. Una barreja magistral de musical i comèdia amb algun toc dramàtic que ens atraparà durant 70 minuts.

Darrera actualització: 18.11.2021 | 12:43