Josep Bargalló, conseller d'Educació de la Generalitat de Catalunya, visita l'escola La Forja d'Alpens

Dilluns, 8 de març de 2021 a les 10:00

Aquest divendres 5 de març, el conseller d'Educació, Josep Bargalló, va visitar l'escola La Forja d'Alpens. 

Acompanyaven al conseller la delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, i la directora dels Serveis Territorials del Departament, Dolors Collell.

La visita es va iniciar amb una petita reunió amb les directores de les escoles que formen la ZER, per explicar al Conseller el funcionament intern i en especial la celebració, enguany, dels 30 anys de la ZER. Per aquesta celebració, els nens i nenes de cada escola han realitzat un mural que es pot veure a l'exterior de les escoles.

Seguidament, es va poder fer una reunió al pati de l'escola, amb la directora del centre, Meritxell Pujol, la presidenta de l'AMPA Elena Cunill, l'alcaldessa Montse Barniol i el regidor d'Educació, Lluís Reina. Es va poder parlar del funcionament de l'escola, la distribució dels alumnes amb grups, l'ús de diversos espais i també de la importància que té l'escola pel poble, el treball que es fa amb les famílies i la implicació en l'organització de les extraescolars.

Durant la reunió es va mostrar el projecte del nou porxo que es vol construir a l'entrada per tal de tenir una zona coberta en cas de pluja. També vàrem explicar el projecte de llar d'infants "el Cauet" amb servei 0-3 anys i la necessitat de mantenir l'espai en funcionament.

La visita del Conseller estava pendent fruit de la celebració dels 50 anys de l'escola d'Alpens, que no va poder venir en aquella ocasió.

Podeu veure el reportatge fotogràfic que va realitzar en Lluís Suriñach, a qui agraïm que hi fos present.

https://www.flickr.com/photos/dalpens/albums/72157718532691693

 

Darrera actualització: 08.03.2021 | 20:27