Les escoles bressol del Lluçanès aposten per la innovació i el territori

Dilluns, 15 de març de 2021

El total de nou escoles bressol del Lluçanès es preparen per un període de portes obertes per donar a conèixer els seus trets referencials a totes les famílies que, en un moment tan important com és l’escolarització dels fills/es a l’escola bressol on viuran els seus primers aprenentatges i experiències de socialització, vulguin conèixer-les de prop.

Totes elles: Escola bressol de Alpens, Lluçà, Olost, Oristà, Perafita, Prats de Lluçanès, Sant Bartomeu del Grau, Sant Boi de Lluçanès i Sant Feliu Sasserra es caracteritzen per ser escoles petites però de gran qualitat, arrelades al municipi i viscudes com a part essencial del teixit educatiu i social del Lluçanès.

Parteixen d’uns equips educatius que treballen en qualitat pedagògica a les seves Escoles Bressol i que han creat projectes que posen l’infant al centre de l’activitat, com a principal protagonista del seu aprenentatge, respectant els seus processos i afavorint-los amb estratègies educatives innovadores. En alguns casos, aquestes Escoles Bressol són formades per equips molt petits amb l’afegit de tenir infants de diverses edats i, per tant, amb necessitats diferents, en un mateix espai, aprofitant les sinèrgies que aporta entre infants aquesta realitat del territori. Han sabut incorporar una mirada educativa de qualitat per superar els reptes amb propostes innovadores que contemplen sempre un aprenentatge significatiu i un vincle de respecte amb les famílies.

Les Escoles Bressol del Lluçanès estan molt connectades a l’entorn i al municipi, fomentant també la cohesió social territorial, entenent que conformen un recurs d’abast social i comunitari.

Les inscripcions per el curs 2021-22 s’obriran el mes de maig i es mantindrà la matrícula viva al llarg del curs.

Més informació a: Les escoles bressol del Lluçanès aposten per la innovació i el territori | Consorci del Lluçanès (llucanes.cat)

Darrera actualització: 18.03.2021 | 14:59