Nou curs escolar amb moltes novetats

Dijous, 8 de setembre de 2022

Comencem un  nou curs amb moltes ganes i moltes novetats a l’escola la Forja. Ganes renovades i piles carregades després de les vacances d’estiu i temps per compartir amb els amics i la família, i entrar de nou a l’escola que cada vegada creix més, i que aquest any, comença una setmana abans, i amb l’espai renovat pels més petits.

L’etapa d’infantil d’1 i 2 anys ha passat del cauet a l’escola. Aquesta decisió d’incorporar la llar d’infants a l’escola, ha implicat la rehabilitació de l’aula d’infantil, lavabos nous i adaptats per els més petits, espai de preparació d’aliments amb pica i nevera, canvi de la sala de la caldera, linòleum al terra amb material ecològic, i espai de repòs amb cortines per separar-ho de la resta de l’aula. Tot a punt per jugar i riure, aprendre i créixer.

El nombre d’alumnes d’aquest curs ha augmentat substancialment, i entre tots els cicles arribem a 35 infants, distribuïts en tres aules. Això ha comportat que tinguem assignades 3 mestres a jornada complerta i una educadora TEI (tècnica d’Educació Infantil) per acompanyar els nens i nenes des d’un any fins als 6, més els mestres especialistes que treballen a tota la ZER (educació física, música i anglès).

Enguany també hi haurà renovació d’alguns càrrecs a l’AMPA, que assumeixen algunes mares de manera rotatòria entre les famílies.

Tot plegat implica un treball conjunt de tota la comunitat educativa per fer de l’escola un espai d’aprenentatge i creixement que va més enllà de les pròpies parets de l’escola i es vincula amb la vida comunitària de tot el poble.

Desitgem que tinguem tots i totes un BON CURS!!

Darrera actualització: 16.09.2022 | 13:18