Presentació dels festivals Pixa't de Riure, Giracirc i Ganxo

Dimarts, 18 d’abril de 2023

Diumenge al matí es va presentar a la Fàbrica dels Somnis de Vic els tres festivals de circ i humor que hem unit esforços aquest any, Pixat de Riure a Alpens, Giracirc a Collsuspina i Festival el Ganxo a St. Feliu de Codines.

 

les entitats organitzadores dels festivals van explicar la sinergia que s'ha creat entre tots tres per tal de treballar conjuntament la difusió i també per compartir alguna programació als tres certàmens. La matinal es va complementar amb una actuació de circ i un concert de música.

 

Podreu gaudir del festival Galxo el 29 d'abril a St. Feliu de Codines, de Pixa't de Riure el 2 i 3 de juny a Alpens i del Giracirc del 18 al 20 d'agost a Collsuspina. podeu seguir els seus perfils d'instagram per veure tots els detalls de la programació.

 

El Pixa't obra el teló el divendres 2 de juny amb l'Actuació de Pepe Viñuela a la sala del casino, i durant el dissabte es podran veure set actuacions al carrer i als jardins de la Torre. Properament es posaran a disposició el cartell i les entrades al portal www.ticketic.org 

Enguany es comptarà amb la participació de l'entitat "Pallapupas, riure per curar". 

Us hi esperem a tots i totes!

Darrera actualització: 5.05.2023 | 12:04