Fira de la Forja 2021

COMUNICAT DE SUSPENSIÓ I AJORNAMENT DE LA FIRA DE LA FORJA D'ALPENS 2021

Aviat farà un any que preníem la decisió de suspendre la celebració de la Fira de la Forja 2020 – XVa. Trobada Internacional de Forjadors a Alpens, dins la xarxa de Fires Pyrfer i ajornar-la un any amb l’esperança que la situació pandèmica hagués millorat i poguéssim veure’ns de nou.

Atès que l’evolució de la pandèmia millora més a poc a poc del que voldríem, després de parlar-ne amb l’organització i amb la direcció de l’oficina Pyrfer, hem decidit suspendre novament la Fira de la Forja d’Alpens amb la Trobada Internacional de Forjadors i ajornar-la fins a l’any vinent.

Amb el desig que estigueu tots bé de salut i que ben aviat puguem recuperar la normalitat i, de l’experiència viscuda, sortir-ne més reforçats, reinventar-nos si cal i amb ganes de seguir endavant.

Aprofitem per dir-vos que seguim treballant en l’execució de les accions del projecte Pirineus del Ferro i, tal com ja us dèiem l’any passat, vam acabar la senyalització de la Ruta de la Forja d’Alpens que us convidem a visitar-la quan vulgueu o, en tot cas, durant la propera fira de la qual ja us podeu anotar les dates a l’agenda.

Així doncs, us emplacem els dies 20, 21 i 22 de maig de 2022 per celebrar, esperem que ara si, la Fira de la Forja d’Alpens – XVa Trobada Internacional de Forjadors en la que es desenvoluparà el projecte que ja s'havia començat a preparar per l’edició del 2020.

Ajuntament d’Alpens i equip de forjadors

Darrera actualització: 26.04.2021 | 09:43